I det gamle og historiske område i Kolding knejser Jyllands sidste kongeborg "Koldinghus", som gennem sin mere end 700-årige eksistens har spillet en væsentlig rolle i Danmarks historie som grænseværn og som kongelig residens. Efter katastrofebranden i 1808 henlå slottet som ruin i en årrække, og i dag er Koldinghus et spændende og meget aktivt kulturhistorisk museum. Som nabo hertil ligger endnu en smuk bygning på adressen Hyrdestræde 4 - nok mindre pompøs, men som falder fint ind i bybilledet. Her har 4 Odd Fellow Loger til huse. Og vor loge - som er oprettet grundlovsdag 1999 - har taget sit navn efter "storebror" på Slotsbanken og hedder "Broderloge nr 115 Koldinghus". 
 
 
Vi vil med denne hjemmeside gerne fortælle om vor loge og dermed afdække nogle af de myter, der hersker om Odd Fellow Logerne. 
Vi er nemlig ikke så hemmelige som mange tror, ??men vi betragter vor loge som en slags hjem - og ligesom vi alle derhjemme værner om privatlivets fred, så gør vi det samme, når det drejer sig om optagelse af nye medlemmer og gradarbejde, da det skal være en oplevelse, som man kun får en gang.
I broderloge nr. 115 Koldinghus holder vi logemøde hver mandag kl. 19.00. Inden selve logemødet er der mulighed for kammeratligt samvær i foyer´en og forstuen. 

Efter arbejdsmødet er der selskabeligt samvær, hvor vi spiser sammen. Der kan være underholdning i form af indlæg fra brødre eller eksterne foredragsholdere. Og der er også plads til en historie eller anekdote.  Vi inviterer ofte gæster, når vi har foredrag og lignende arrangementer.
Du kan på index´et ovenfor klikke dig ind på andre sider og læse blandt andet om vor loges historie, og om hvem du kan kontakte, hvis du er interesseret i yderligere information.